Verica Rakočević proslavila jubilej

Agencije
Verica Rakočević proslavila jubilej

Najpoznatija srpska modna kreatorka Verica Rakočević prikazala je svoju kolekciju “Ramonda Serbica” u prepunoj sali “Depoa” u Beogradu, kojom je ujedno proslavila 30 godina svoje uspješne karijere.

Kolekcija pod nazivom “Ramonda Serbica”, koja je pobrala pozitivne kritike i gromoglasan aplauz prisutnih, odiše nježnim i romantičnim tonovima koji su ujedno i karakteristični za stil najpoznatije srpske modne kreatorke.

Revija je otvorena projektom mapiranja koji je, zahvaljujući fantastičnim vizuelnim efektima, ostavio publiku bez daha i ujedno svrstao ovaj modni spektakl u red događaja koji do sada nisu viđeni na ovim prostorima.

Poslije fantastičnog uvoda, koji je bio praćen energičnom muzikom, specijalno komponovanom za kolekciju “Ramonda Serbica”, hod po pisti je mogao da počne.

Čast otvaranja revije pripala je poznatoj srpskoj, ali i svjetskoj manekenki Danijeli Dimitrovskoj, koja je svojim energičnim i vrlo samouvjerenim hodom uspjela da privuče poglede ka pisti.

Romantična kolekcija inspirisana je istoimenim cvijetom koji je specifičan po tome što ima mogućnost oživljavanja.

Kolekcija je rađena u četiri faze: rađanje, branje, mirovanje i ponovno rađanje ovog feniks cvijeta.

Modni spektakl svojim prisustvom podržale su mnoge poznate ličnosti, koje su iz prvih redova pratile sve što se dešava na modnoj pisti. Pored Ognjena Amidžića, koji je došao da pruži podršku svojoj supruzi Danijeli Dimitrovskoj, u publici su se našli i Ruška Jakić, Leontina Vukomanović, kreator Zvonko Marković, Minja Miletić, veliki ljubitelj mode Boško Jakovljević, Tijana Dapčević, Tatjana Vojtehovski, Elena Karić, kao i mnogi drugi.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana