Vergara najplaćenija TV glumica

Agencije
Vergara najplaćenija TV glumica

Zvijezda serije "Moderna porodica", prelijepa glumica Sofija Vergara sa zaradom od 43 miliona dolara na samom je vrhu časopisa "Forbs" na listi najplaćenijih TV glumica u protekloj godini.

Kolumbijka je zaradila 43 miliona dolara zahvaljujući seriji "Moderna porodica" i brojnim angažmanima u reklamama popularnih brendova.

Sofija Vergara je počela svoju karijeru kao manekenka i stekla popularnost u Južnoj Americi, pojavljujući se uglavnom u reklamama. Tokom devedesetih godina prošlog vijeka radila je televizijske projekte na španskom, a prvi film na engleskom jeziku bio joj je "Chasing Papi" 2003. godine, kada je stekla i svjetsku slavu. Vergara po nekima važi za seks simbol dvijehiljaditih. U junu 2013. godine Sofija je dobila svoju voštanu figuru u muzeju "Madam Tiso".

Na drugom mjestu nalazi se zvijezda serije "Teorija velikog praska" Kejli Kuoko sa zaradom od 24,5 miliona dolara. Kejli zarađuje milion dolara po epizodi serije.

Na trećem mjestu je komičarka, glumica i autor serije "The Mindy Project" Mindi Kaling sa 15 miliona dolara. Mindi se prošle godine nalazila na osmom mjestu.

Među prvih 15 nalaze se i Elen Pomeo, Mariška Hargitej, Keri Vašington, Džulija Louis-Drejfus i Zoi Dešanel.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana