Večeras sportski događaj godine u SAD, ali sve interesuje hoće li pasti velika prosidba

G.S.
Večeras sportski događaj godine u SAD, ali sve interesuje hoće li pasti velika prosidba

Neobične ponude u kladionicama povodom velikih sportskih događaja nisu ništa novo, ali brojne kompanije za sportsko klađenje odlučile su se malo zabaviti ludilom Svift-Kelsi nakon što su Kanzas Siti Čifsa osigurali ulazak u Superboul.

Jednu od hrabrijih opklada nudi FanDuel Kanada, koji omogućuje ljudima da se klade na to hoće li igrač Čifsa Trevis Kelsi zaprositi pop superzvijezdu Tejlor Svift na Superboulu u nedjelju.

Čifsi odmjeravaju snage sa San Francisco 49ersima.

FanDuel Kanada ponudio je opkladu pod nazivom „Hoće li Trevis Kelsi postaviti pitanje?“, a tržište je podijeljeno na 70 odsto onih koji misle da hoće i 30 odsto da neće.

- U FanDuel Kanada uvijek tražimo načine da naše kupce držimo angažovanima u važnim trenucima kao što je Superboul - rekao je FanDuel Kanada Trejding tim u e-poruci Rojtersu.

BetUS nema manjka šaljivih opklada vezanih uz Svift uključujući i to hoće li dobitnica Gremija i Kelsi objaviti svoju prvu trudnoću na Superboulu.

BetUS takođe ima opklade za to koliko će puta Svift biti prikazana na ekranima tokom Superboula, hoće li se ona i Kelsi poljubiti nakon utakmice i hoće li je najvredniji igrač Čifsa spomenuti u svom govoru.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana