Već je preboleo bivšu: Poznati di-džej u vezi s manekenkom

Agencije
Već je preboleo bivšu: Poznati di-džej u vezi s manekenkom

Jedan od najpoznatijih di-džejeva današnjice Kalvin Haris je samo tri mjeseca od raskida veze s pjevačicom Ritom Orom viđen u društvu nove devojke.

Ne možete ga kriviti, samo tri meseca od kako je na Tviteru objavio da je raskinuo vezu sa Ritom Orom, Kalvin je viđen na intimnoj večeri sa lijepom manekenkom Arikom Vulf.

Kalvin i Arika su se upoznali na snimanju njegovog spota za pjesmu „Blame“ pa iako su na početku bili sampo prijatelji izgleda da je drugarstvo preraslo u ljubav.

Par je viđen na romantičnoj večeri u jednom restoranu u zapadnom Holivudu, a očevici kažu da su djelovali su kao savršeno skladan par.

Prošle nedjelje Kalvin i Arika viđeni su takođe na večeri u Santa Monici gde su se uzalud trudili da održe distancu među sobom.

I dok je poznati di-džej uveliko nastavio dalje i pronašao novu ljubav, njegova bivša djevojka Rita Ora očajnički pokušava da mu se približi i uspostavi prijateljske odnose jer je Kalvin producent mnogih njenih pjesama pa joj je skoro zabranio da izvodi pjesmu "I will never let you down“ na koju poseduje prava.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana