Vanesa progovorila o razvodu sa Džonijem Depom

Agencije
Vanesa progovorila o razvodu sa Džonijem Depom

Vanesa Paradi prvi put je progovorila o razvodu sa slavnim holivudskim glumcem Džonijem Depom i zamjerila novinarima i svim slavnim ličnostima koji od nečije ili svoje tuge prave posao.

Francuska pjevačica i glumica, koja sa slavnim glumcem ima dvoje djece, kratko je pričala o svom bivšem partneru.

- Ne želim da govorim o njemu. Ko kaže da bi umjetnici trebalo da prodaju svoje duše, izlože same sebe? Moja je dužnost da promovišem film i svoje albume, ali možete li zamisliti kakav je to osjećaj vidjeti ljude koji od vašeg bola prave biznis - rekla je Vanesa za ljetno izdanje francuskog magazina "El" i dodala da je razvod samo njihova stvar. Vanesa i Džoni najavili su ranije ove godine kraj svog 14-godišnjeg braka. Ove holivudske zvijezde imaju dvoje djece, ali ni to nije uticalo na očuvanje njihovog braka.

- Moja djeca su sada odrasla i sve su nezavisnija - rekla je Vanesa, ističući da kćerka Lili voli da pjeva, a Džek je gitarista.

Francuska glumica i američka zvijezda nisu viđeni zajedno na javnom događaju od 2010. Vanesa nije prisustvovala ni na jednoj promociji posljednjih Depovih filmova "Sjena tame" i "Dnevnika ruma" u kojima je Dep glumio uz 26-godišnju  plavokosu biseksualnu ljepoticu Amber Herd sa kojom ga sada povezuju. Vanesa kaže da je bila srećna sa svojom situacijom u životu.

- Nemam recept za sreću. Mrzim, na primjer, kad čujem da neko kaže kako morate raditi da biste bili par. U toj situaciji ne želite biti. A ja želim biti upravo ovdje gdje sam sada - dodaje ona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana