Vampirica Kristen na naslovnici Voga

Agencije
Vampirica Kristen na naslovnici Voga

Iako su mnogi glumici Kristen Stjuart predviđali kraj karijere, od toga nema ništa. Ona je na naslovnici britanskog izdanja magazina "Vog".

U prvom intervjuu nakon što je priznala da je Roberta Patinsona prevarila sa rediteljem Rupertom Sandersom, Kristen kaže da nikako ne umije da se nosi sa slavom i privatni život odvoji od javnog.

- Mnogi misle da je to lako, jer ste slavni i imate mnogo novca. Ali to nije tako. Ne umijem da budem jedna osoba u javnosti, a druga privatno - rekla je Kristen.

Njena romansa sa filmskim partnerom Robertom Patinsonom djelovala je kao prava bajka, sve do filma "Snježana i lovac", tokom čijeg snimanja se Kristen malo više zbližila sa oženjenim rediteljem.

Zbog ove vijesti o njihovoj romansi, koja je odjeknula u svjetskim medijima, poslije koje su uslijedila izvinjenja, još uvijek je neizvjesno da li će se Kristen i Robert pojaviti na premijeri posljednjeg filma iz serijala "Sumrak".

- Robert u posljednje vrijeme pije kao lud, da bi ublažio bol - rekao je izvor blizak glumcu.

Saga, ne vampirska već preljubnička, se nastavlja. Izvori bliski glumici potvrdili su da je par razgovarao telefonom, "što je prvi korak ka izglađivanju odnosa", predviđaju oni.

Razdor u njihovoj vezi potresao je i armiju njihovih fanova, koji ne mogu da razumiju kako je Bela mogla da prevari Edvarda, a neki od njih su "do koske" bijesni na glumicu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana