Uskoro velika svadba bivše mis Tanje Vujičić

Agencije
Uskoro velika svadba bivše mis Tanje Vujičić

Mis Bosne i Hercegovine, koja je na ovom takmičenju pobijedila 2008. godine, lijepa Nevesinjka Tanja Vujičić, 26. avgusta udaje se u Trebinju za ekonomistu Bojana Vukovića,

Njih dvoje su dvije godine u srećnoj vezi, a mladenci su već obavili crkveno vjenčanje.

U ponedjeljak, 13. avgusta, Tanja i Bojan obavili su skromno crkveno vjenčanje, dok na svadbi u Trebinju, kako kažu, očekuju preko 300 zvanica.

Tek će poslije svadbe razmišljati gdje će na medeni mjesec, jer Tanja u idućem periodu planira da prvo završi fakultet.

- Imam još jedan ispit i diplomski rad, tako da se u budućnosti želim baviti ekonomijom, kao i moj suprug, a manekenstvo ostavljam iza sebe. Bio je to lijep dio mog života, ali sada se okrećem ozbiljnim stvarima - izjavila je Tanja.

Ona je dodala da je manekenstvo oduvijek bila njena strast, koju je otkrila kod sebe još kao djevojčica kada je u maminim štiklama šetala pred ogledalom.

- Titula mis BiH mi je mnogo pomogla. Zaslužna je za sav moj dosadašnji uspjeh, ali u kombinaciji sa mojim radom i trudom. Mnoga vrata su mi se otvorila, ostvarila sam toliko kvalitetnih poznanstava i to je nešto što zaista vrijedi - istakla je Tanja.

Ona je ipak odlučila da u sebe ulaže školujući se na Ekonomskom fakultetu

- Željela sam pokazati koliko u stvari mogu biti kvalitetna i uspješna. Prvo sebi, pa onda i drugima. Ne da budem samo ljepotica sa naslovne strane, nego kompletna ličnost - zaključila je Tanja Vujičić.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana