Urok na Kristijana Ronalda

Glas Srpske
Urok na Kristijana Ronalda

Urok na najskupljeg fudbalera Real Madrida Kristijana Ronalda, a time i na "kraljevski klub" sprema se baciti jedan španski vrač.

On je to sam najavio u pismu koje je poslao novinama "El mundo deportivo". Pet utakmica, pet pobjeda u prvenstvu Barselone i Real Madrida potaklo je svakakve čudake da se "umiješaju" u trku za ovogodišnjeg prvaka Španije. Katalonski je dnevnik, tradicionalno sklon Barseloni, pismo vudu čarobnjaka objavio ne navodeći mu ime i prezime. U njemu ovaj otkriva da je od njega zatraženo da začara Real, te da će to učiniti povređivanjem portugalskog napadača. Naručioca posla nije mogao da otkrije.

- Ne mogu obećati da će se Kristijano Ronaldo teško povrijediti, ali sigurno je da će daleko više vremena provoditi van terena nego na njemu. Kombinacija sam duhovnika i doktora. Ne mogu da otkrijem identitet vlastitih sljedbenika iz povjerljivih razloga - navodi se u novinama.

Novina tvrdi da se već treći put javno vračanjem prijeti madridskom klubu. Ranije su mete vudu čarobnjaštva bili Dejvid Bekam i Brazilac Ronaldo, i to 2003. godine. Tri godine zatim, 2006, u istom su kontekstu kao mete spominjani  Iker Kasiljas, Serhio Ramos i Fabio Kanavaro.

Iz madridskog kluba odbili su da komentarišu napise i kratko su saopštili:

- To je jedna vrsta ludosti kojima smo ionako svakodnevno okruženi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana