Upečatljiva haljina u kojoj se Keri pojavila u novim epizodama košta manje od 10 KM

GS
Foto: Kliks

Od trenutka kada su se ovog ljeta prvi put pojavile fotografije sa seta snimanja novih epizoda serije "Seks i grad" koje su nazvane "And Jyst Like That...", obožavatelji ne prestaju komentirati modu i odjevne predmete koji se pojavljuju u seriji.

Jedna od haljina u kojoj se  pojavila u prvi trenutak nije naišla na odobravanje fanova jer su posumnjali da se radi o komadu brenda Forever 21 te su se pobojali da je zamijenila dizajnerske komade za brzu modu. Međutim, kostimografi Moli Rogers i Dani Santiago potvrdili su za Page Six da je maksi haljina Sarah Džesike Parker o kojoj se mnogo raspravljalo, zapravo iz lične Danijeve arhive .

"Kupio ju je prije mnogo godina za 5 ili 6 dolara”, kazala je Moli.

"Kasnije smo saznali da je Forever 21 imao vrlo sličnu haljinu, ali je imitirao jednog indijskog dizajnera. S obzirom na to koliko je Dani imao haljinu, mislimo da je vjerojatno bila od originalnog dizajnera."

Inače, legendarna bijela suknjica koju Keri nosi dok je autobus s njenim likom zalijeva vodom zapravo je bila na sniženju, kad ju je kostimografkinja Patrikia Field pronašla.

Izjavom da je suknjicu našla u korpi sa sniženom robom legendarna je stilistica razbila iluzije svih onih koji su bili uvjereni da je suknjicu potpisao neki od poznatih dizajnera. Cijena suknjice je takođe bila samo pet dolara,prenosi portal Kliks.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana