Unuka Odri Hepbern ideal ljepote

Agencije
Unuka Odri Hepbern ideal ljepote

Lijepa Ema Ferer, unuka slavne glumice Odri Hepbern, krasi naslovnu stranu septembarskog izdanja američkog magazina "Harper's Bazaar".

Odri je bila velika inspiracija mnogima, a posebno slavnom fotografu Ričardu Avedonu, koji je često nazivao svojom muzom. Upravo sa njim uradila je mnogo editorijala za časopis za koji se sada fotografisala i njena unuka. Mnogi su ocijenili da je dvadesetogodišnja Ema predivna i da predstavlja ideal ljepote. Zanimljivo je da je unuku legendarne glumice fotografisao dvadesettrogodišnji umjetnik Majkl Avedon, inače unuk Ričarda Avedona. Fotografije su inspirisane likom i djelom Odri Hepbern, tačnije filmovima "Smiješno lice" i "Moja lijepa gospođica".

Na snimcima, koje su Emin prvi izlet u modu, djevojka pozira graciozno u kombinacijama za koje se pobrinula Džoana Hilman. Mlada nasljednica izgleda kao dostojanstven nasljednik svoje bake. Uz Emu će se na pretplatničkim izdanjima časopisa naći i lica Penelope Kruz, Ledi Gage i Linde Evanđeliste. Mlada ljepotica je kćerka starijeg sina čuvene glumice Šona Ferera, kojeg je dobila u braku sa glumcem i režiserom Melom Fererom. Ovu djevojku, koja je student treće godine Akademije umjetnosti u Firenci, često pitaju o njenoj slavnoj baki.

- Znam šta je ona predstavljala i znam da sam povezana sa njom. Ali dok sam bila dijete ona za mene nije bila glumica Odri Hepbern, bila je dio moje porodice - rekla je Ema.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana