Uma se bori da zadrži kćerku

Srna
Uma se bori da zadrži kćerku

Holivudska glumica Uma Turman bila je u vezi sa francuskim milijarderom Arpadom Busonom sa kojim je dobila kćerku Lunu, a par se bori za starateljstvo nad djevojčicom.

Veza Turmanove i Busona bila je jako turbulentna, a i danas ostavlja posljedice, jer je glumica očajna zbog prozivki bivšeg partnera.

Naime, veza je okončana 2014. godine, ali par se još nije dogovorio ko će preuzeti starateljstvo nad kćerkom. Kako strani mediji izvještavaju, ovo će biti teška sudska borba.

Buson je prošle sedmice na sudu izjavio da Uma boluje od teške mentalne bolesti i da lijekove miješa sa alkoholom. Naveo je i koje lijekove glumica koristi za liječenje depresije, uznemirenosti i nesanice.

Izjavio je još da je njihova kćerka Luna začeta u vrijeme kada se glumica borila da zadrži prsten koji vrijedi milion dolara, koji joj je poklonio. Advokat milijardera tvrdi da Uma šalje djevojčicu u vrtić koji plaća 25.000 dolara godišnje. On tvrdi da je vrtić u jako lošim uslovima, jer su djeca tamo prljava i neugledna.

Psihijatar koji je pregledao Umu zaključio je da ima blagi poremećaj pažnje i pamćenja, međutim, ne i da ima poremećaj ličnosti. Svakako, situacija bi se što prije morala riješiti, jer mala Luna već pokazuje znakove anksioznosti, a glumica je očajna.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana