Ukrajinka ne dozvoljava usvajanje djeteta Eltonu Džonu

Glas Srpske
Ukrajinka ne dozvoljava usvajanje djeteta Eltonu Džonu

Majka petnaestomjesečnog dječaka iz Ukrajine, koga želi da usvoji Elton Džon, pokrenula je sudski proces kojim hoće da spriječi britanskog pjevača u njegovoj namjeri, piše londonski "San".


Žena, koju je britanski tabloid identifikovao samo kao Marinua, kaže da želi da počne život iz početka i uzme dijete iz sirotišta u kojem se trenutno nalazi.

- Toliko ga volim i toliko želim da ga vratim - rekla je Ukrajinka, koja je alkoholičarka i nosilac virusa HIV-a. Elton Džon saopštio je prošlog mjeseca da hoće da usvoji ukrajinskog dječaka Leva, kojeg je upoznao na dobrotvornom koncertu u sirotištu u Ukrajini.
- Znam da se Elton zaljubio u mog Leva. Videla sam kako ga drži i ljubi na televiziji i štampi. Razumijem Eltonova osjećanja. Lev je veoma veseo. Nemoguće je ne voljeti ga - ispričala je Ukrajinka. U trenutku kada je usvajanje djelovalo moguće, ukrajinska vlada saopštila je da pjevač i njegov partner ne mogu da usvoje Leva pošto ukrajinski zakon strancima dopušta usvajanje samo kada je riječ o heteroseksualnim vjenčanim parovima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana