Ujak odao španske tajne princeze Kejt

Agencije
Ujak odao španske tajne princeze Kejt

Ujak vojvotkinje od Kembridža suočen je sa teškim optužbama da je izdao povjerenje svoje nećakinje pošto je u britanskom tabloidu “Hello!” otkrio intimne detalje o Kejtinom privatnom životu, njenoj vezi sa princem Vilijamom i kako je kraljevski par provodio praznike u njegovoj španskoj vili.

Geri Goldsmit (47), crna ovca porodice Midlton, dao je veliki intervju o kraljevskom paru, a razgovor je objavljen pod naslovom “Kejt kakvu je poznajem”. Fotografije su snimljene u njegovoj vili na Ibici koju ovih dana prodaje za šest miliona funti.

Ovo je prvi put da je bliski član porodice Midlton iznio u javnost detalje o budućoj kraljici. U intervjuu objavljenom na više od 16 stranica kaže da je mladi par uživao u kupanju u blatu na ostrvu, prepričao je da je princ Vilijam učio kako da postane DJ i kako mu je Kamila, vojvotkinja od Kornvela rekla da se ne brine o lošem publicitetu koje je donio porodici uoči kraljevskog vjenčanja.

Geri je takođe izjavio i da je između Kejt i Vilijama postojala nevjerovatna hemija. U neugodnoj povredi protokola, piše “Mail Online”, otkrio je da su Kejt i Vilijam spavali u istoj sobi u vili prije sedam godina tokom svog odmora i da se taj apartman zove “La Maison de Bang Bang”. Tetovirani tajkun, brat Kerol Midlton, vjerovatno je dobio novac za ovu indiskreciju, iako još nije poznato o kolikoj se svoti radi.

Goldsmit, kojeg su jednom fotoreporteri snimili kako šmrče kokain i kako novinaru objašnjava svoje susrete sa brazilskim prostitutkama, progovorio je i o privatnom razgovoru koji je vodio sa vojvotkinjom od Kornvela na kraljevskom vjenčanju u Bakingemskoj palati.

Na pitanje da li je vojvotkinja bila upoznata sa intervjuom i da li je bila konsultovana, iz Palate “St. James” stigao je vrlo diskretan odgovor: “Nemamo komentara jer ne želimo da komentarišemo privatne razgovore članova porodice Midlton”.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana