Uhapšena poznat starleta: Grca u dugovima, a pobjegla u Tursku

GS
Uhapšena poznat starleta: Grca u dugovima, a pobjegla u Tursku

Bivša manekenka i starleta Kejti Prajs uhapšena je na aerodromu Hitrou pošto se nije pojavila na sudu.

Prajsu, 46, iz Sarija, određen je pritvor u policijskoj stanici u zapadnom Londonu nakon povratka iz Turske, gdje se podvrgla estetskim operacijama i trebalo bi da se pojavi pred Kraljevskim sudom pravde u petak.

- 46-godišnja žena iz Sarija uhapšena je na aerodromu Hitrou u 19.45 u četvrtak, 8. avgusta, jer se nije pojavila na sudu. Njoj je određen pritvor u policijskoj stanici u zapadnom Londonu kako bi se u petak, 9. avgusta pojavila pred Kraljevskim sudom pravde - rekao je portparol policije.

Manekenka se nije pojavila na ročištu koje se odnosi na njene finansije i trenutno stanje, budući da je bankrotirala. Izdavajući nalog za hapšenje, sudija Barton je rekao da Prajs nije prisustvovala saslušanju i da nije dala objašnjenje za njeno odsustvo.

- Po mom mišljenju, neophodno je da sud izda nalog za hapšenje gospođe Prajs. Ona nema pravog opravdanja što nije prisustvovala današnjem ročištu. Razlog njenog današnjeg odsustva je nebitan - rekao je.

Nalozi za hapšenje se ne izdaju olako, rekao je sudija, ali je dodao da je Prajs ponudila samo „polu saradnju” i da nije pružila „najosnovnije informacije” u vezi sa njenim bankrotima.

Prajs je u novembru 2019. godine i u martu ove godine proglasila bankrot.

Na ročištu u februaru, naloženo joj je da u naredne tri godine isplati 40% svog mesečnog prihoda sa veb-sajta za zabavu za odrasle OnlyFans, u vezi sa njenim prvim bankrotom.

Zatim je u martu po drugi put proglašena bankrotom zbog neplaćenog poreza više od 750.000 funti.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana