Uhapšen sin Nikolasa Kejdža, pokušao ubiti majku

Tanjug
Uhapšen sin Nikolasa Kejdža, pokušao ubiti majku

LOS ANĐELES - Sin Nikolasa Kejdža Veston uhapšen je zbog navodnog napada na svoju majku, javljaju svjetski mediji.

Policija Los Anđelesa saopštila je da je Veston Kejdž (33) u srijedu uhapšen zbog napada smrtonosnim oružjem, samo nekoliko nedjelja nakon što je njegova majka, glumica Kristina Fulton (57), primijećena sa teškim modricama na licu. 

Veston Kejdž je pušten je uz kauciju od 150.000 dolara, a američki San navodi da se vjeruje da ju je platio njegov otac.

Izvor blizak porodici rekao je da se "očekivalo da će se ovako nešto dogoditi", ali da su "ipak svi u šoku", prenosi Dejli mejl.

List podsjeća da se prvi incident između Vestona i njegove majke dogodio 28. aprila u oblasti Los Anđelesa, kada je verbalni sukob navodno prerastao u fizički.

Izvori su naveli da je Fulton pokušala da utješi sina, koji je imao emotivne probleme. 

Ona je negirala da je bilo sukoba sa sinom uoči incidenta i zamolila da se poštuje njena privatnost. Nedugo nakon toga viđena je kako sa modricama na licu plaća parking.

Glumica je u saopštenju navela da su je 28. aprila pozvali Vestonovi prijatelji da dođe jer ima psihičku krizu.

"Kada sam došla dočekao me je sin koji je bio vidno psihički rastrojen. Oduvijek sam podržavala svog sina koji se bori sa problemima. Činim sve što mogu da on dobije kontinuiranu pomoć", navela je Fulton.

Veston je uhapšen 2017. godine zbog vožnje pod uticajem alkohola, izazivanje nesreće i napuštanja lica mjesta, a 2011. se suočio sa optužbama za nasilje u porodici nakon što se posvađao sa bivšom suprugom Niki Vilijams.

Veston je u prošlosti liječen od problema sa mentalnim zdravljem.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana