Ugasila se ljubav Perijeve i Bluma

Agencije
Ugasila se ljubav Perijeve i Bluma

Desetomjesečna veza Keti Peri i Orlanda Bluma je okončana.

Pop princeza i glumac su odlučili da stave tačku na svoju romansu i krenu svako svojim putem.

- Nedugo nakon Noći vještica Orlando je prijateljima priznao da je odlučio da raskine vezu sa pjevačicom. Rekao je da još nije spreman da se oženi i zasnuje porodicu, što je Ketina velika želja - rekao je izvor blizak paru.

Međutim, drugi izvor kaže da je Keti bila ta koja je okončala 10-mjesečnu vezu, jer su se ona i Blum udaljili.

- Ona je rekla da su bili potpuno različiti i, iako joj se veoma dopadao, bilo je vrijeme da nastavi dalje - otkriva izvor.

Orlando je bio u braku sa manekenkom Mirandom Ker, sa kojom ima sina Flajna, dok je Perijeva prethodno bila u braku sa glumcem Raselom Brandom.

Njihovu romansu u Holivudu niko nije očekivao, a sve je počelo  nakon 73. dodjele "Zlatnih globusa" kada su uslijedile mnoge žurke, a na većini njih je bila zapažena i pjevačica Keti Peri. Ono što je posebno bilo zanimljivo te večeri kod nje, jeste veoma prisan odnos sa popularnim glumcem Orlandom Blumom. Naime, glumac i crnokosa pjevačica navodno se nisu odvajali jedno od drugog, te su cijelu noć nešto veselo šaputali i plesali, što su znatiželjni paparaci zabilježili.

Nakon što su se očito dobro zabavili, par se zajedno uputio istim automobilom u nepoznatom pravcu, što je, naravno, dodatno podstaklo glasine o tome da smo dobili novi holivudski par, iako niko od glavnih aktera nije želio ništa o tome da komentariše.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana