Udala se Tifani Tramp

GS
Foto: Instagram

Tifani Tramp najmlađa ćerka bivšeg predsjednika SAD, Donalda Trampa udala se za američkog biznismena libanskog porijekla Majkla Bulosa na Palm Biču na Floridi, a Donald Tramp je ćerku otpratio do oltara.

Par se vjenčao pošto je tropska oluja "Nikol" prošla preko Floride, a i tri dana prije očekivane kandidature Donalda Trampa za predsjedničke izbore 2024. u SAD. Tifani je odabrala svoju vjenčanicu kao poklon Bulosovom nasljeđu.

„To je libansko američko vjenčanje, tako da smo bili tako srećni što je kreator Eli Sab stvorio magiju", rekla je Mejpls, koja je takođe nosila haljinu  koju je kreirao Eli Sab.

Torta para je napravljena po uzoru na Donalda i Mejplsovu vjenčanu tortu visoku dva metra, za koju Mejpls kaže da je Tifani, koja je bila novorođenče u vrijeme vjenčanja, željela ponovo da napravi. Kuma na vjenčanju bila je mladina polusestra Ivanka Tramp koja je ćerka miljenica Donalda Trampa.

Tifani je ponijela vjenčanicu sa potpisom dizajnera Elia Saba.Elegantnu haljinu ukrašenu šljokicama upotpunila je cvjetnim buketom. Mladoženja je nosio svečano crno odijelo, bijelu košulju i leptir mašnu.

Crno odijelo obukao je i Donald Tramp. Melanija Tramp bila je elegantna kao i uvijek.
Kreaciju poznatog dizajnera Saba nosila je i mladina mama Marli Mejpls.

Donald Tramp je na vjenčanju održao šaljiv govor, sa porukom zetu:

„Bolje bi ti bilo da brineš o njoj", rekao je Tramp.

Takođe je dodao da je njegov zet posebna osoba koja sarađuje sa ozbiljnim ljudima.

„Vas dvoje ste spektakularni ljudi i ovo je bio divan dan", istakao je Donald Tramp, naveli su mediji.

Tifani i Majkl su u vezi od 2018. godine, a u januaru 2021. su se vjerili. Prsten koji je dobila Tifani koštao je čitavo bogatstvo. Tifani Tramp važi za najopušteniju članicu porodice Tramp, nekada se bavila manekenstvom, prenosi RTS.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana