Udala se Petra Eklston

Glas Srpske
Udala se Petra Eklston

Petra Eklston vjenčala se na raskošnoj ceremoniji u Rimu sa Džejmsom Stuntom. Kćerka Bernija Eklstona na vjenčanje je došla u bijelom "rols-rojsu" koji je vozio bivši vozač "formule 1" Žan Alezi. S njom je na zadnjem sjedištu bio otac Berni, koji je kasnije vodio do oltara. Petra je na sebi imala bijelu vjenčanicu Vere Vang vrijednu 80.000 funti, dijamantsku tijaru i minđuše, a kosa joj je bila valovita i raspuštena.

Na putu prema dvorcu Odescalchi smješkala se i mahala novinarima. Nešto ranije, iz hotela je izašla njena majka Slavica koja je izgledala elegantno u haljini zlatne boje te sestra Tamara, ujedno i vjenčana kuma koja je zablistala u asimetričnoj kreaciji sive boje.

Petrino vjenčanje najavljivano je kao jedno od najraskošnijih ove godine. Pozvano je oko 250 VIP gostiju koje su na svečanost u dvorcu dovezli automobili unajmljeni specijalno za tu priliku. Dvorac je bio ukrašen u skladu sa zadatom temom "magičnog svijeta" prema Petrinim željama. Goste je zabavljalo 18 svirača iz Kraljevskog filharmonijskog orkestra, a predvodio ih je slavni Najdžel Šort. Uz njih je pjevao jedan od najslavnijih horova na svijetu "Tenebrae Choir". Na samom kraju vjenčanja, novopečenim supružnicima pjevao je Andrea Bočeli koji je izveo svoj hit "Time To Say Goodbye", zatim "Somos Novois" i "Can't Help Falling In Love".

Gosti su kasnije uživali u slavlju priređenom u vrtu, gdje se pio šampanjac "Louis Roederer Cristal" čija jedna boca košta oko 4.000 funti te vino "Chateau Pertus". Za zabavu su bile zadužene akrobate, a tokom večeri bila su dva vatrometa. Za prvi ples bračnog para pjevao je porodični prijatelj Erik Klepton, koji je navodno pristao da nastupi besplatno. Poslije njega su nastupili i "Blac Eyed Peace" i David Guetta. Samo njima Berni je platio oko dva miliona funti. Na raskošno Petrino vjenčanje došle su brojni poznate ličnosti, izmeću ostalih Paris i Niki Hilton, te njihova majka Keti, Sara Ferguson i njena kći Beatris, Flavio Briatore sa suprugom Elizabetom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana