Udala se Kim Kardašijan

Glas Srpske
Udala se Kim Kardašijan

Rijaliti zvijezda Kim Kardašijan udala se u subotu za košarkaša Krisa Hamfrisa, prenijele su juče agencije.

- Kardašijanova, koja je jedna od najplaćenijih rijaliti zvijezda i igrač Nju Džersi Netsa, razmijenili su svoje bračne zavjete u privatnoj vili u južnoj Kaliforniji - rekao je njen portparol magazinu "Pipl".

Na vjenčanju je bilo oko 440 zvanica, uključujući i glumice Evu Longoriju i Lindzi Lohan, teniserku Serenu Vilijams, pjevačicu Avril Lavinj... Vjenčanje je snimljeno u dvije emisije pod nazivom "Kimino vjenčanje iz bajke: Događaj Kardašijan" i biće prikazano u oktobru na "E!" televiziji, a fotografije sa vjenčanja je otkupio magazin "Pipl" za 1,5 miliona dolara.

Gosti su počeli stizati 90 minuta prije vjenčanja u crno-bijelim odjevnim kombinacijama, kako je naredila mlada. Cijelo vjenčanje bilo je strogo kontrolisano. Gosti su prolazili kroz detektore metala, a oduzeli su im i mobilne telefone.

Mlada je na vjenčanju nosila vjenčanicu dizajnerke Vere Vang, sa mnogo tila, uskim strukom i malo čipke. Tokom slavlja promijenila je čak tri vjenčanice. Kosu je podigla, a veo joj je skrivao lice do oltara. Veo je bio posut malim komadićima dijamanata. Nosila je cipele Đuzepe Zanoti.

Vjenčano prstenje od 20,5 - karatnog zlata mladencima je izradila prijateljica Lorejn Švarc. Kimina kuma bila je sestra Kloi, a djeveruše su joj bile sestre Kendal i Kajli, te Krisova sestra Kalea.

Kris je bio u crnom smokingu i bijeloj košulji s bijelom leptir-mašnom.

Svadbena torta koštala je između 15.000 i 20.000 dolara. 

Mladenci su prije odlaska na svečanost ostavili poruke na "Tviteru". Kris je napisao jednostavno "To je to!".

Kim se u poruci obratila svom ocu.

- Voljela bih da je moj otac ovdje da me može dopratiti do oltara. No, znam da je on na neki način ipak ovdje. Osjećam njegovu prisutnost svuda oko sebe. Tata, nedostaješ mi. Volim te - napisala je.

Kim se zabavljala sa Krisom od 2010. godine, a on ju je zaprosio u maju ove godine dijamantskim prstenom od 20,5 karata.

Ona je jedna od najplaćenijih rijaliti ličnosti na američkoj televiziji sa zaradom od oko šest miliona dolara za 2010. godinu. Pored toga njoj je plaćena garderoba, parfemi, nakit, kreme za potamnjivanje tena, kao i drugi proizvodi.

Hamfrisu (26) ovo je prvi brak, dok je Kardašijanova (30) bila u braku sa muzičkim producentom Dejmonom Tomasom od 2000. do 2004. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana