Ubila se komičarka Dafne Dorman

Agencije
Ubila se komičarka Dafne Dorman

Ko­mičar­ka i tran­sa­kti­vis­tki­nja Da­fne Dor­man iz­vrši­la je sa­mo­ubis­tvo u 45. go­di­ni.

Glu­mi­ca Da­fne Dor­man obja­vi­la je opro­štaj­nu po­ru­ku na svom Fa­ce­bo­ok pro­fi­lu, gdje se opros­ti­la od vo­lje­nih, a po­tom iz­vrši­la sa­mo­ubis­tvo.

Da­fne je ima­la 44 go­di­ne, a na pro­fi­lu je obja­vi­la sli­ku se­be uz da­tim rođenja i po­tom pred­sto­jeće smrti - "30. april 1975-11. okto­bar 2019".

Po­red to­ga je upu­ti­la i opro­štaj­nu po­ru­ku:

"Zbo­gom i hva­la vam svi­ma. Izvi­ni­te. Ra­zmiš­lja­la sam mno­go o ovo­me pri­je ovog ju­tra. Ka­ko kažeš "zbo­gom" i "i­zvi­ni" i "vo­lim te" svim di­vnim du­ša­ma ko­je po­zna­ješ? Po­slje­dnji put, ne pos­to­ji pra­vi način. To je sve što sam za­ključila iz tih mi­sli", na­pi­sa­la je ona i do­da­la:

"Oni­ma ko­ji su lju­ti na me­ne: mo­lim vas, opros­ti­te mi. Oni­ma ko­ji se pi­ta­ju da li su me izne­vje­ri­li: nis­te. Svi­ma va­ma ko­ji se osjećaju kao da sam ih ja izne­vje­ri­la: je­sam i žao mi je i na­dam se da ćete me pam­ti­ti po bo­ljim vre­me­ni­ma i u lje­pšem svje­tlu. Sve vas vo­lim i žao mi je. Mo­lim vas, po­mo­zi­te mo­joj kćer­ki Na­ji da ra­zu­mi­je da ovo ni­je nje­na kri­vi­ca. Mo­lim vas pod­sje­ti­te je da sam je vo­lje­la sva­kim ato­mom mog bića."

Da­fni­na ses­tra je pot­vrdi­la smrt ko­mičar­ke, kao i druš­tvo akti­vis­ta tran­sro­dnih oso­ba. Ni­je po­znat način na ko­ji je iz­vrši­la sa­mo­ubis­tvo.

Pri­je ne­go što je za­počela ka­ri­je­ru u šou-bi­zni­su, Da­fne je bi­la us­pje­šni sof­tver­ski inženjer.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana