U Bakincima veselo drugi dan svadbe Dodikovog sina

Novosti, Blic
U Bakincima veselo drugi dan svadbe Dodikovog sina

Banjaluka Svadbeno veselje na imanju predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika, u Bakincima nadomak Laktaša, povodom ženidbe njegovog sina Igora i Beograđanke Ivane Pešukić, nastavilo se i u nedelju do kasno u noć.

Ništa manje nije bilo spektakularno nego prethodnog dana. Uz pjesmu, piće i sjajno raspoloženje zvanice su slavile sklapanje braka Igora i Ivane, a sve pod budnim okom ponosnog mladoženjinog oca.

Goste je sinoć uveseljavao Miroslav Ilić u pratnji harmonikaša Miše Mijatovića i lokalnog orkestra.

"Na svadbi je bilo izuzetno lijepo ", rekao je za Miroslav Ilić. "Mile je još jednom pokazao da je pravi domaćin. Svi smo uživali", rekao je pjevač.

I drugog dana svadbe u Bakincima je vladao isti protokol kao i u subotu. Gosti su zamoljeni da ne slikaju slavlje i okupljene goste, a novinarima je bio zabranjen pristup.

Za bezbjedosnost su bili zaduženi pripadnici Policije RS i privatne agencije. Kontrolisalo se svako vozilo na putu prema Bakincima i imanju Dodikovih, a helikopter Policije RS je nadgledao iz vazduha cijelo imanje i šire područje.

U subotu su za dobru atmosferu svatova bili zaduženi "Alegro bend", Aco Pejović, Ceca Ražnatović i Miroslav Ilić.  

Veselje je trajalo do ranog jutra, a u jednom trenutku, nebo iznad Bakinaca obasjao je vatromet.

Prvog dana na veselju je bilo oko 450 zvanica, a drugog oko 300.

Među zvanicama je bio čitav politički vrh Republike Srpske, kao i najbliži Dodikovi politički saradnici i predstavnici u mnogim institucijama, prijatelji iz Beograda, ali i mještani  Bakinaca.

"Naš Mile je obećao da će pozvati sve iz sela kada bude ženio sina Igora i to je ispunio", pričaju mještani Bakinaca.  

Svadbeni salon na uređenom i prostranom imanju Dodikovih bio je uljepšan cvijećem i bijelim dekoracijama, po želji mlade. Mlada je bila u bijeloj vjenačanici,  kreatora iz Beograda. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana