Tužilaštvo ne zna šta da radi sa Lindzi Lohan

Agencije
Tužilaštvo ne zna šta da radi sa Lindzi Lohan

Los Anđeles – Glumici Lindzi Lohan ostalo je još mjesec dana „slobode” prije nego što započne 90-dnevni boravak u nekoj klinici za rehabilitaciju, prenose agencije.

Vlasti, međutim, razmatraju da li je sigurnije da je pošalju u – zatvor.

Gdje će Lohanova služiti kaznu još nije jasno jer tužilaštvo razmatra šta da radi sa problematičnom starletom.

Ova 26-godišnjakinja je početkom mjeseca osuđena na tromjesečni boravak na nekoj klinici za rehabilitaciju sa jakim bezbjednosnim mjerama jer je glumica lagala policiju prilikom istrage u vezi sa saobraćajnom nesrećom prošlog jula u Malibuu.

Lohanova je već boravila na regularnim klinikama za odvikavanje i u ženskom zatvoru u Los Anđelesu za ranije prestupe, pa je bilo očigledno da ovoga puta mora da ode na rehabilitaciju gdje su ozbiljnije mjere bezbjednosti.

Međutim, sajt TMZ - koji je ozbiljno analizirao slučaj Lohanove - kaže da u SAD nema takve vrste klinike za odvikavanje, pa tužioci razmišljaju da šta da rade.

Čitav slučaj mogao bi da bude vraćen na sud gdje bi sudija donio novu presudu.

Lindsi, naravno, ne čeka odluku o svojoj sudbini skrštenih ruku, već se provodi na žurkama u Brazilu.

Ona je tamo od prošle nedjelje nakon što je, navodno, dobila 100.000 dolara da se pojavi na otvaranju jedne radnje džinsa u Sao Paolu, prošeta crvenim tepihom i da koju izjavu za medije.

Glumica je, naravno, obišla brojne noćne klubove, a u jednom se čak sakrila ispod DJ stola kako bi izbjegla slikanje sa obožavateljima.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana