Tuga do neba: Članovi benda ,,One Direction" se oprostili od Lijama Pejna

GS
Foto: Instagram

Stajlsova osjećanja odražavala su poruku benda na Instagramu, koja je takođe naglasila da će članovi pojedinačno morati da odvoje vrijeme da ,,tuguju i obrade" gubitak svog prijatelja.

Dan nakon smrti njihovog člana benda Lijama Pejna, članovi benda ,,One Direction" podijelili su dirljivu poruku obožavaocima izražavajući svoju tugu i šok.

Hari Stajls takođe je izdvojio vreme da podijeli svoju poruku, pridruživši se Luju Tomlinsonu i Zejnu Maliku u pisanju o uspomenama koje su proveli zajedno.

,,Zaista sam slomljen zbog Liamove smrti," napisao je u objavi na Instagramu. ,,On je bio najsrećniji kada su ljudi oko njega bili srećni, i bila mi je čast što sam bio pored njega dok je to radio. Lijam je živeo otvoreno, sa srcem na dlanu, imao je zaraznu energiju za život. Bio je topao, pružao podršku i bio neverovatno ljubazan. Godine koje smo proveli zajedno će ostati među najdragocenijim godinama mog života. Uvek ćeš mi nedostajati, dragi moj prijatelju."

,,Srce mi se slama zbog Karen, Džefa, Nikole i Rut, njegovog sina Bera, i sve one širom sveta koji su ga poznavali i voleli, kao i ja," završio je Stajls, a onda se potpisao.

Stajlsova osjećanja odražavala su poruku benda na Instagramu, koja je takođe naglasila da će članovi pojedinačno morati da odvoje vrijeme da ,,tuguju i obrade" gubitak svog prijatelja.

,,Potpuno smo slomljeni vešću o Liamovoj smrti. Kada dođe vreme i kada svi budu spremni, biće još toga da se kaže. Ali za sada, odvojićemo malo vremena da tugujemo i obradimo gubitak našeg brata, kojeg smo veoma voleli," pisalo je u poruci. ,,Uspomene koje smo delili s njim nikada neće biti izbrisane. Naše misli su s njegovom porodicom, njegovim prijateljima i obožavaocima koji su ga voleli zajedno s nama. Stravično će nam nedostajati. Volimo te, Lijame."

Pejn je preminuo 16. oktobra u Buenos Ajresu, u Argentini. Nakon istrage, lokalni zvaničnici su saopštili da je pao sa balkona hotela ,,Casa Sur" i da je umro zbog ,,traume i unutrašnjeg i spoljašnjeg krvarenja."

Prema riječima Albeta Kresentija, šefa hitne službe u Buenos Ajresu, potvrđena je smrt pevača, a otkrio je da hitna pomoć nije mogla ništa da učini kada je stigla na mjesto događaja, prenosi Najžena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana