Trudnoća donosi Kim 15 miliona dolara?

Agencije
Trudnoća donosi Kim 15 miliona dolara?

Los Anđeles - Priča se da je Kim Kardašijan već u pregovorima sa TV kućama za otkup prava na praćenje njene trudnoće, a novim rijaliti programom, ali i reklamiranjem proizvoda za bebe i roditelje, starleta bi mogla da zaradi čak 15 miliona dolara, prenose agencije.

Američka starleta i rijaliti zvijezda Kim Kardašijan, koja je prije nekoliko dana objavila da je trudna, mogla bi zaraditi više od 15 miliona dolara samo zahvaljujući svojoj trudnoći.

Izvor blizak porodici Kardašijan otkrio je novinarima da je Kim već u pregovorima u vezi sa otkupom TV prava na praćenje njene trudnoće.

- Kamere bi u tom slučaju pratile njene posjete bolnici i pripreme za dolazak novorođenčeta, sve do rođenja bebe. Već sada ona ima brojne ponude da reklamira proizvode za bebe i roditelje - rekao je izvor.

Izgleda da Kim zna odlično da naplati sve što joj se dešava u životu, popularnost je stekla kućnim video-snimkom, a veliki je novac zaradila i prodajom TV prava za vjenčanje sa, sada već bivšim suprugom, Krisom Hamfrisom, zaključak je koji se često može čuti u medijima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana