Trudna Rijana napravila spektakl na Superboulu

GS
Rijana
Foto: Tanjug/AP | Rijana

GLENDEJL - Tokom poluvremena na 57. Superboulu nastupila je Rijana koju je publika čekala sedam godina da se pojavi na pozornici.

Noćas u 2.30 časova pjevačica je zakoračila na pozornicu i napravila pravi spektakl. Pop zvijezda nije propustila da još jednom nastup održi sa stilom - sama na sceni i trudna drugi put.

Na sceni su joj se pridružili samo plesači koji su se podizali i spuštali zajedno sa njom na nekoliko providnih platformi (bina) na kojima su stajali.

Za razliku od ranijih nastupa muzičara na poluvremenu  Rijana  je nastupala sama, a otpjevala je 11 pjesama u nepunih 14 minuta, koliko je trajao nastup.

Riri je izvela svoje najveće hitove, iako je ranije rekla kako je zbog ograničenog vremena morala izbaciti puno pjesama te da joj je to bio najteži dio priprema.

U jednom momentu je otkrila i da je trudna sa drugim djetetom.

Pjevačica s Barbadosa prihvatila je ovaj “izazov” nakon što je rodila svoje prvo dijete u maju prošle godine.

Osim što nije bilo gostiju muzičara, Rijanin nastup je drugačiji i zbog toga što nije mijenjala svoj autfit kako to pjevači inače rade. Tokom cijelog nastupa, pjevačica je nosila jarkocrveni kombinezon sa uskom, gumenom odjećom ispod.

Ni scena se nije mijenjala tokom nastupa pa su tako crvena svjetla bila uperena na bine koje su se kretale u vazduhu, a  ujednom trenutku je iznad nje eksplodirao zlatni vatromet.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Galerija
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana