Trudna Bijonse zvijezda MTV nagrada

Glas Srpske
Trudna Bijonse zvijezda MTV nagrada

Pop zvijezda Ledi Gaga osvojila je dvije, a Keti Peri tri MTV video-muzičke nagrade, ali je trudna Bijonse bila glavna zvijezda dodjele nagrada, održane u nedjelju uveče.

Bijonse se pojavila na crvenom tepihu, pozirala fotografima i zategla haljinu, da bi joj se vidio stomak. Potom je na dodjeli izvela jednu od svojih pjesama "Love On Top" i pozvala publiku da ustane i "osjeti ljubav koja raste u njoj". Ledi Gaga je otvorila dodjelu nagrada pjesmom "You and I " obučena kao njen muški ego Džo Kalderon. Tokom cijelog programa izigravala je muškarca, čak i kada je primala nagrade za najbolji ženski video i video sa najboljom porukom - "Born This Way" (Rođen ovako).

Drugi veliki dobitnik večeri bila je Keti Peri, koja je osvojila glavnu nagradu - nagradu za video-godine za pjesmu "Firework", te nagrade za najbolju saradnju na numeri "E.T."' i nagradu za specijalne efekte za isti spot.

Druge nagrade otišle su Džastinu Biberu za najbolji muški video za pjesmu "U Smile" i Britni Spirs za najbolji pop video za numeru "Til th World Ends".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana