Trio iz "Državnog posla" na sebi svojstven način pozvao na EXIT (VIDEO)

GS
Trio iz "Državnog posla" na sebi svojstven način pozvao na EXIT (VIDEO)

​Odbrojavanje je počelo! Manje od nedjelju dana dijeli nas od muzičke bajke na Petrovaradinskoj tvrđavi i početka ovogodišnjeg EXIT festivala. Najveće zvijezde različitih muzičkih žanrova sjatiće se u Novi Sad, a među onima koji će uživati u njihovoj muzici biće i legendarni trio iz "Državnog posla"!

Čvarkov, Torbica i Boškić redovni su posjetioci EXITA. Iz godine u godinu oni, kao i Dimitrije, Nikola i Dejan koji stoje iza ovih likova, obilaze gotovo sve bine na Petrovaradinskoj tvrđavi i uživaju u najrazličitijim muzičkim pravcima. U susret predstojećem Exitu, otkrili su koja imena iz ovogodišnjeg line-upa ih najviše privlače i pozvali sve da im se pridruže na najluđoj petodnevnoj žurci.

"Za svaki ukus i za svakoga, ima vala šta da se vidi" riječi su kojima je Nikola Škorić, poznatiji kao Torbica, započeo svoje izlaganje. U svom stilu, izdvojio je Crnooki grašak kao i, kako je naveo, ličku senzaciju Gučija Manu . Ali ne, nisu samo oni privukli pažnju dragog nam Torbice, pa je tako nagovijestio da će padati u trans uz pank ritmove škotskih "veterana" The Exploted, ali i repovati uz velikane srpske rep scene .

 Međutim, od svih izvođača na ovogodišnjem EXIT festivalu, bend koji je Torbici najdraži i gdje će svi posjetioci sigurno moći da ga zateknu kako pjeva njihove stihove, jer mu kod kuće sin nije dozvolio, su pančevačke Ljubičice.

Ali Torbica je samo uveo u ovogodšnju EXIT avanturu, jer i njegove kolege iz kancelarije, odnosno Dimitrije i Dejan imaju svoje favorite!

Boškić je, pozivajući ljude na EXIT, odsvirao nekoliko tonova na klaviru hvaleći se svojim virtuoznim kvalitetima, moguće, nadajući se da će se jednog dana, sa neke od bina na Petrovaradinskoj tvrđavi čuti i klasika. Međutim, ove godine je izvjesno da Dejan Ćirjaković neće nastupati, ali će đuskati uz bitove Rudimentala i eventualno nazdraviti sa Maxom Cavalerom. Kao i Torbica, i Boškić je rekao da će bacati rime uz neke od srpskih kultnih repera da bi zatim nastavio da vježba klavir.

I za kraj - Čvarkov! Da li ste čuli za Bob Morela i njegov nastup na EXIT festivalu, kako ga je najavio Dimitrije Banjac poznatiji kao Đorđe Čvarkov? Svakako je jasno da je u pitanju legenda Tom Morelo koji će nastupiti u nedjelju, 14. jula na glavnoj Tesla Universe bini, ispred koje će svakako publika moći da vidi i raspjevanog Đorđa Čvarkova!

Legendarni hip-hop i pop sastav Black Eyed Peas, koosnivač Rage Against The Machine Tom Morello, rodonačelnik trapa Gucci Mane, braća Cavalera, Carl Cox, Bonobo, Black Coffee, Maceo Plex, KlangKuenstler, Sara Landry i niz drugih dio su nezaustavljive zvjezdane ekipe koja predvodi žanrovski diverzitet ovogodišnjeg izdanja festivala, koje se grana na stotine izvođača i preko 40 omiljenih festivalskih bina i zona koje će oživjeti tokom pet noći na Petrovaradinskoj tvrđavi, prenosi "Telegraf"!

„Glas Srpske“ poklanja karte za EXIT festival. Za više informacija posjetite naš instagram nalog.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Galerija
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana