Trampova bivša žena dobila primamljivu ponudu koja bi mogla da mu uništi život

Agencije
Trampova bivša žena dobila primamljivu ponudu koja bi mogla da mu uništi život

Naime, njoj je ponuđeno učešće u novoj sezoni „Velikog brata" čiji će ukućani biti poznate ličnosti i to za vrtoglavu svotu novca – dva miliona funti.

Međutim, ako Ivana pristane da bude dio ovog šoua to bi predstavljalo veliku opasnost za predsjednika Amerike, jer bi javnost saznala mnogo toga o njemu.


"Malo je vjerovatno da bi se Ivana suzdržala od komentara kada je cimeri budu pitali bilo šta o bivšem mužu s obzirom na to da su dugo rastavljeni. Prvi put u istoriji Bijela kuća bi morala da ovaj šou drži na oku. Šta god Ivana da kaže na televiziji, moglo bi da napravi ozbiljne probleme Trampu, kada je brak u pitanju", rekao je izvor.

Donald i Melanija veoma teško drže svoj privatni život dalje od očiju javnosti, a ovo bi dodatno ugrozilo njihov brak, za koji mnogi vjeruju da je u krizi.

Ivana je u braku sa Donaldom bila petnaest godina, a razlog njihovog razvoda bilo je Trampovo nevjerstvo. iz tog braka imaju troje djece.

Inače, Ivana je prije sedam godina bila stanarka ove popularne kuće, pa joj ne bi bilo ništa novo i neobično da se opet nađe zatvorena pred stalnim nadzorom kamera.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana