Tošić i Karleuša završili sa podjelom bogatstva - evo ko šta dobija

GS
Tošić i Karleuša završili sa podjelom bogatstva - evo ko šta dobija

Jelena Karleuša i Duško Tošić uspjeli su da se dogovore o podjeli imovine koja je do sada bila ključni problem za razvod njihovog braka.

Uskoro i zvanično bivši supružnici su tokom zajednice stekli nekoliko skupocjenih nekretnina, i to na ekskluzivnim lokacijama u Beogradu. Kako Kurir saznaje, vila na Dedinju, koju je bivši fudbaler kupio prije šest godina od Dragana Stojkovića Piksija, vrijedna 2.500.000 evra, a u kojoj muzička zvijezda sada živi sa kćerkama, ostaće u njenom vlasništvu.

S druge strane, luksuzni stan na dva nivoa u Lisičijem potoku u kojem su porodično živjeli, kao i nekretnina na Dedinju, koja se nalazi u neposrednoj blizini ovog dupleksa, ostaju sportisti. On je napravio i kuću u Orlovatu, u mjestu gdje živi njegova mama, koja takođe ostaje na njegovoj imovinskoj karti.

- Jelena se još nije kompletno preselila u vilu na Dedinju. Tamo žive spremačice s kucama, o kojima brinu, a Jelena je još uvijek u Lisičijem potoku. Duško je zbog poslovnih obaveza na relaciji Turska-Njemačka-Srbija, a kada boravi u prestonici, živi u svom stanu na Dedinju. Njih dvoje su poslije nekoliko neuspješnih pregovora uspjeli da nađu zajednički jezik i da završe neophodnu dokumentaciju, koju će uskoro i da potpišu. Tako će se sad tačno znati šta je čije. Jelena će s kćerkama biti u vili na Dedinju, u koju će kompletno preći da živi nakon potpisanog razvoda. Što se automobila tiče, svako će zadržati svoje vozilo, dok će Tošić i dalje da plaća adekvatnu alimentaciju - priča naš izvor blizak pjevačici.

Tošić se početkom juna prvi put oglasio i progovorio o razvodu od JK.

- Preko advokata pokušavamo da se dogovorimo o sporazumnom razvodu braka. Na tu temu održali smo nekoliko sastanaka, koji su se, nažalost, završili neuspješno. I dalje pokušavam da izbjegnem razvod po tužbi, jer bi to bilo traumatično iskustvo za sve nas, naročito za našu djecu. Nadam se da ćemo se u narednom periodu sporazumno dogovoriti o razvodu, što je u interesu svih - rekao je Duško početkom juna.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana