Toples razgovori manekenke Nene Ristić

Glas Srpske
Toples razgovori manekenke Nene Ristić

Srpska manekenka koja radi u Italiji, Nena Ristić, praznike provodi u sunčanom Majamiju. Opustila se i po balkonu hotela u kojem je smještena prošetala samo u gaćicama, ne obazirući se na radoznale poglede paparaca koji su "vrebali" sa svih strana.

Šetala je ona tako po terasi u toplesu, samo sa telefonskom slušalicom u jednoj, te cigaretom u drugoj ruci. A fotoaparati paparaca samo su zadovoljno bez prestanka škljocali.

Zaista je prava rijetkost vidjeti neku ljepoticu u tako besramno golom izdanju u javnosti. A sudeći prema fotografijama manekenku Nenu Ristić baš i nije pretjerano interesovalo da li je neko posmatra.

Nena Ristić ima 29 godina. Rođena je u Srbiji, a odrasla u Švajcarskoj. Trenutno živi i radi u Italiji. Govori čak pet jezika - engleski, francuski, njemački, italijanski i srpski.

Ona i glumi i pleše balet, a oprobala se i kao voditeljka na jednoj televiziji.

Prije nekoliko godina bila je u kratkoj vezi sa sada već bivšim italijanskim fudbalerom Kristijanom Vijerijem, kome je prema pisanju štampe, slomila srce "nogiravši" ga poslije dva mjeseca veze.

- Bila sam sa Vijerijem čitava dva mjeseca. Na početku je sve ličilo na bezazleni flert, ali je s vremenom preraslo u romansu. Međutim, poslije šezdesetak dana, došlo je vrijeme da se rastanemo, jer sam smatrala da treba da krenem dalje - kazala je poslije raskida srpska ljepotica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana