Toni Cetinski oduševio Banjalučane

Dragana Keleč
Toni Cetinski oduševio Banjalučane

BANjALUKA - Jedan od najpopularnijih pop izvođača i najvećih muzičara u regionu Toni Cetinski održao je u petak uveče u prepunoj Sportskoj dvorani "Borik" u Banjaluci veliki solistički koncert.

Cetinski je na svom nastupu okupio nekoliko hiljada Banjalučana, ali i stanovnika širom Srpske, koji su došli da uživaju u njegovim pjesmama.

Nastup je započeo velikim hitom "Umirem sto puta dnevno", a poslije toga redale su se pjesme koje su publiku bacale u trans. Sa velikim uživanjem publika je pjevala pjesme kao što su "Ako to se zove ljubav", Lagala nas mala", "Blago onom ko te ima", i mnoge druge hitove…

Vrhunac večeri u gradu na Vrbasu bio je kada je Cetinski iz publike izveo jednu od obožavateljki, koja je sa njim otpjevala njegov veliki hit "Kad žena zavoli", poslije čega je dobio ogroman aplauz i podršku svih prisutnih na koncertu.

Iako je Cetinski i ranije pjevao u Banjaluci ovaj nastup, koji je trajao skoro dva i po sata, bio je njegov prvi veliki solistički koncert u ovom dijelu BiH, a koji je održan zahvaljujući organizaciji agencije "Front Stage" iz Banjaluke.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana