Toni Brekston proglašena lažljivicom

Glas Srpske
Toni Brekston proglašena lažljivicom

Uprkos talentu i slavi koja ju je nekada pratila, pjevačica R'n'B ritmova Toni Brekston jednostavno nema sreće u životu.

Ovih dana Toni se ponovo našla u centru skandala jer je njena osiguravajuća kuća javno optužila da je lagala u dokumentima o svojoj bolesti (Toni godinama ima problema sa srcem), i odbila da pjevačici isplati iznos za koji ona misli da joj duguju. Riječ je o nekoliko stotina hiljada dolara koje je Brekstonova izgubila jer je otkazala svoje koncerte, a osiguravajuća kuća "Lloyd's of London" od nje potražuje da ona "štetu" plati njima.

- Toni nam je lagala da je zdrava i to svjesno. Sa srcem se muči od 2006. godine, i kad smo izvukli medicinsku dokumentaciju, znali smo da laže. Mi smo, kao osiguravajuća kuća, morali da pregledamo sve dokumente prije nego što smo sa Toni potpisali ugovor. Lagala nam je da nije bolesna. Da smo to znali, uslovi osiguranja bili bi drugačiji - napisano je u saopštenju koje je osiguravajuća kuća objavila.

A oni su se službeno oglasili tek kada ih je Toni Brekston počela razvlačiti po tabloidima i "dug" pokušala da utjera medijskim ucjenama. Javno ih je prozvala patetičnom izjavom u kojoj je stajalo da "njena osiguravajuća kuća nema srca".

Poslije sramotnog bankrota koji se godinama povlačio po novinama talentovana pjevačica pronašla je spas u Las Vegasu, poznatom utočištu propalih pjevačkih zvijezda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana