Toni Bler ima ljubavnicu

Glas Srpske
Toni Bler ima ljubavnicu

Izraelski mediji optužili su bivšeg britanskog premijera Tonija Blera (58) da je u vezi sa Ofrom Straus (51), jednom od najbogatijih žena u Izraelu.

Ofra Straus, koja se prošle godine razvela od drugog supruga, na čelu je kompanije "Strauss elit ", vrijedne čak 1,3 milijarde funti, koja se bavi proizvodnjom hrane.

Ona i Bler se toliko često viđaju da je nedavno jedan kolumnista veoma cijenjenog izraelskog lista "Mariv" otišao toliko daleko da je gospođi Bler napisao "otvoreno pismo", sugerišući joj da bi možda bilo dobro da "razjasni odnos između svog supruga i Ofre Straus".

 - Ovog vikenda je automobil koji Toni Bler koristi u Izraelu skoro nečujno ušao kroz kapiju Ofrine kuće - napisao je izraelski kolumnista "Mariva".

Ofra Straus važi i za blisku prijateljicu Blerove supruge Čeri. "Dejli mejl" je objavio njihovu zajedničku fotografiju, uz komentar da bi "gospođa Bler morala da drži na oku kontroverznu izraelsku biznismenku".

Portparol Opre Straus je najoštrije demantovao ovakve optužbe:

"Među njima nikad ničeg nije bilo. Nikad me niko nije pitao nešto tako neprimjereno i ružno".

I Toni Bler je saopštio da "nema ničeg nedoličnog" u njihovom odnosu. Za to vrijeme britanski mediji navode da je par često viđan kako u najekskluzivnijim restoranima uz intimnu večeru vodi duge razgovore, ne obazirući se mnogo na prolaznike.

Bler trenutno obavlja funkciju izaslanika UN za Bliski istok, a uticajni dnevnik "Mariv" prenio je da on često posjećuje Ofru u njenoj luksuznoj vili, koja ima i džakuzi i bazen na otvorenom, zbog čega bi Čeri Bler trebalo da bude zabrinuta.

Bler i Čeri su u braku od 1980. godine i imaju četvoro djece. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana