Tom osvojio Lauru

Agencije
Tom osvojio Lauru

Iako se spekulisalo da će se slavni glumac Tom Kruz pomiriti sa bivšom ženom i koleginicom Kejti Holms, on je ipak odlučio da krene novim putem. Kruz je osvojio srce zvijezde serije "Lude sedamdesete" Laure Prepon.

Glumac je, navodno, u vezi sa Laurom, koja je takođe sljedbenik sajentologije. Upoznali su se posredstvom glumca Džona Travolte i njegove supruge Keli Preston, sajentologa.

Britansko izdanje časopisa "Gracija" piše da je par do sada bio na dva sastanka u restoranu "Manor", a detalji idu tako daleko pa navode da je glumac otvorio bocu "merloa" iz 1979. godine. Tom je, navodno, bio presrećan jer je oduvijek bio fasciniran poznatom Donom iz serije "Lude sedamdesete".

Iza Kruza je i brak sa Mimi Rodžers sa kojom se vjenčao 1987. godine. Razveli su se tri godine kasnije, a zatim se vjenčao sa glumicom Nikol Kidman sa kojom je brak trajao do 2001. Imao je kratku ljubavnu vezu sa španskom glumicom Penelope Kruz, sa kojom je glumio u filmu "Nebo boje vanilije". Kejti Holms je zaprosio na Ajfelovom tornju u Parizu 2005. godine, a iz braka s njom ima kćerkicu Suri.

Laura ima 33 godine, a najpoznatija je po ulozi Done u seriji "Lude sedamdesete". Ona je svoje obožavaoce obradovala kada se konačno pojavila u toplesu. Uloga u filmu "Ladž the Favorite" natjerala je da se skine pred kamerama. Sudeći po reakcijama na američkim portalima, obožavaoci smatraju da je vrijedjelo čekati taj trenutak.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana