Tom Kruz opet zaljubljen: Evo ko je fatalna Ruskinja koja je opčinila slavnog glumca

GS
Tom Kruz opet zaljubljen: Evo ko je fatalna Ruskinja koja je opčinila slavnog glumca

Tom Kruz se družio se zabavi u londonskom Mayfairu s 36-godišnjom Elsinom Kjarovom, članicom visokog ruskog društva i ćerkom istaknutog ruskog advokata Rinata Kjarova, a koja je poznata i kao bivša supruga oligarha koji trguje dijamantima.

"Bili su nerazdvojni, izgledali su kao ljubavni par i činilo se da je opčinjen njome", rekao je jedan od gostiju za Dejli mejl.

Strani mediji prenose da se par zajedno pojavio na zabavi na Grosvenor Skveru prošle subote, na veliko iznenađenje i uzbuđenje ostalih gostiju. Elsina, obučena u crnu haljinu bez naramenica sa dijamantskom mašnom, pozirala je tamo s Avramenko Alienom, bivšom takmičarkom Mis Evrope, a onda je izašla na plesni podijum s Tomom i zajedno su napustili zabavu u kasnim noćnim satima.

"Tom je bio vrlo ljubazan, stalno su ga tražili za fotografije, ali pristojno je sve odbijao. Na kraju je DJ morao objaviti na ruskom jeziku da gospodin Kruz ne želi nikakve fotografije. Proveo je veći dio noći plešući s Kjarovom, ali u jednom se trenutku samo ubacio među jednu skupinu žena", otkrio je anonimni izvor.

Bivša ruska manekenka, koja je i britanska državljanka, prethodno je bila u braku sa ruskim tajkunom Dmitrijem Tsetkovim, s kojim je delila vilu vrijednu 22 miliona funti na imanju Ventvort i kuću u Londonu vrednu 18 miliona funti. Par je takođe posedovao nekretnine u Dubaiju i na Kipru, zajedno sa svojim automobilima, nakitom i umjetničkim kolekcijama vrednim milione funti.

Njihov razvod dospio je na naslovnice u ljeto nakon što je ona optužena za skrivanje značajne imovine od sada već svog bivšeg supruga, uključujući kolekciju torbica vrednu milion funti.

Tokom saslušanja u martu ove godine optužena je da je lagala, rekavši da poseduje samo oko 20 torbica i ponovila je tu tvrdnju sudu u maju 2023. No prema sudu, ona je umanjila vrijednost torbi, a sudija Pil rekao je u svojoj presudi izrečenoj na Visokom sudu da je slučaj "zaražen" njenom nepoštenošću od početka do kraja i  dodao da je lagala.

Druga svađa bivših supružnika nastala je oko vrijedne kolekcije nakita para.

Posjedovali su, naime, dijamante investicijske kvalitete i sat Patek, koji su se čuvali u sefu u Harodsu. Ključ kutije držao je Tsvetkov, ali je viši sud čuo kako je Kjarova uvjerila osoblje u prodavnici da su ključevi izgubljeni i uzela komplet za sebe, a da nije to rekla svojem suprugu i kasnije izostavila predmete kao dokaz. Sudu je takođe rečeno kako Tsvetkov, poduzetnik koji je prvi put došao u Ujedinjeno Kraljevstvo 2004. godine i nakon pet godina dobio britanski pasoš i dopuštenje za ostanak na neodređeno vrijeme, nije mogao da zaradi tako značajne svote novca od juna 2022.

To se dogodilo jer mu je Kjarova blokirala pristup porodičnim bankovnim računima, no sudija je rekao da je optimista i da će pametan, snalažljiv i sa dobrim vezama Tsvetkov uskoro ponovo trgovati. Elsina, s druge strane, nije radila tokom braka i pokušala je da pokrene posao s kafom tokom brakorazvodne parnice koji je propao.

"Nema stvarnih naznaka da će njena sljedeća poslovna ideja, privatni klub ljepote za članove, biti finansijski isplativa", rekao je sudija. Stoga je presudio da veću odgovornost za skupi sudski spor snosi Elsina, kojoj je naređeno da plati polovinu računa svog supruga od 1.761.488 funti.

2022. godine viđena je na sudu kada joj je naređeno da plati 117.000 funti koje je dugovala kompaniji koja je postavila fontane u kući u Sureju. Tada se branila tvrdnjom da je njen bivši suprug odgovoran za to i da se nalazi na potjernici Kremlja najtraženijih lica.

Inače, Tom se nije pretjerano povezivao sa ženama otkako se razveo od svoje treće supruge Kejti Holms prije 15 godina, iako se nedavno šuškalo o aferi s pjevačicom Šakirom, kao i s koleginiom iz "Nemoguće misije" Hejli Atvel. Iako je škrt na riječima o svom ljubavnom životu, Tom uvijek rado govori o svojoj sklonosti prema Velikoj Britaniji, gdje su, prema njegovu mišljenju, svi jako ugodni i dobro odgojeni.

"Pretpostavljam da sam anglofil. Provodim puno vremena u Britaniji i to ne samo zbog posla. Jednostavno volim da budem ovdje", izjavio je jednom prilikom, a čini se kako bi sada mogao imati i novi razlog da češće boravi tamo, prenosi Najzena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana