Tom Kruz napušta sajentološku crkvu

Agencije
Tom Kruz napušta sajentološku crkvu

Holivudski srcelomac glumac Tom Kruz navodno napušta sajentološku crkvu jer je shvatio da mu je previše narušen ugled i da mu to nije donijelo mnogo pozitivnih stvari u životu, javile su agencije.

Poslije tri propala braka i skorašnjeg razvoda od glumice Kejti Holms, Kruz je riješio da se udalji od sajentologije.

Jedan od članova crkve rekao je da Tom ne napušta sajentologiju, ali da ima potrebu da se udalji od crkve jer mu je zbog toga ranije propala veza sa Penelope Kruz, ali i brak sa Kejti.

Nedavno je magazin "Veniti fer" objavio tekst u kojem navodi da su sajentolozi organizovali "audiciju" kako bi sada pedesetogodišnjem glumcu pronašli odgovarajuću suprugu. Pisalo se i da su desetine žena prošle kroz prilično surova ispitivanja da bi se utvrdilo da li predstavljaju prijetnju crkvi i njenom najpoznatijem članu.

Audicija je organizovana prije nego što se Kruz vjenčao sa Kejti Holms, ali ona, navodno, nije bila prvi izbor sajentologa. Sajentološka crkva željela je da se glumac serijala "Nemoguća misija" oženi mladom glumicom Nazanin Boniadi koja je bila član sekte, ali koja je ubrzo otpala kao kandidatkinja jer nije ukazivala dužno poštovanje liderima sajentologa.

Međutim, u ovom trenutku Tomu je najvažniji odnos sa kćerkom Suri, koju je dobio u braku sa Kejti. On, navodno, ne želi da crkva utiče na odnos sa Suri, s obzirom na to da je starateljstvo već dodijeljeno Kejti. Takođe, Tom nije zadovoljan time kako na njegov ugled utiče pripadnost sajentologiji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana