Tom Kruz kupuje kuću osnivača sajentologije

Agencije
Tom Kruz kupuje kuću osnivača sajentologije

Holivudski glumac Tom Kruz namjerava da kupi veleljepno imanje Sejnt hil u Saseksu u Engleskoj koje je nekada pripadalo Ronu Habardu, osnivaču sajentologije.

Imanje, koje se prostire na 100 hektara, glumac planira da preuredi i da mu doda teretanu, spa centar i restoran. Raskošno imanje Kruz namjerava da koristi kao svoju rezidenciju dok boravi u Ujedinjenom Kraljevstvu, a britanski mediji navode da se glumac odlučio na ovaj potez kako bi bio bliži usvojenoj kćerki Izabeli, koja je takođe član Sajentološke crkve.

- Kruz se seli u Englesku u dom nekadašnjeg vođe Sajentološke crkve, a to nije mala stvar. Sadašnji vođa Dejvid Miskeviž dozvolio je Kruzu selidbu i smatra da će ga ovaj potez dodatno učvrstiti u vjeri - rekao je izvor blizak glumcu.

Izvor je istakao da su obje strane na dobitku.

- Tom, koji je posvećen crkvi više nego ikada, i crkva, u koju glumac ulaže dosta novca. Javna je tajna da sajentolozi žele da imaju veliki uticaj u Britaniji, onakav kakav ima kraljevska porodica. Možda se sada čini da je to nemoguće, ali kada imate neograničen budžet, kakav ima Kruz, nemojte se iznenaditi ako Sejnt hil u budućnosti zasjeni Bakingemsku palatu - optimističan je izvor.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana