Tom i Kameron započeli romansu

Agencije
Tom i Kameron započeli romansu

Prijateljstvo slavnih holivudskih glumaca Toma Kruza i Kameron Dijaz, koje je počelo na snimanju zajedničkog filma "Noć i dan" prije dvije godine, preraslo je u romansu, tvrdi anonimni izvor blizak glumcu.

Upravo je Kameron bila ta koja je tješila Kruza poslije razvoda od Kejti Holms.

Kameron i Tom su se navodno zbližili na njenom rođendanskom slavlju 30. avgusta, koje je održano u Londonu.

- Tom i Kameron su oduvijek imali posebnu vezu. Ona nikad nije skrivala da je Kruz za nju divan muškarac - rekao je anonimni izvor.

Oni su igrali ljubavnike u popularnom filmu "Vanila skaj", gdje je protivnica Kameron Dijaz bila Penelope Kruz. Iza Toma Kruza su dva propala braka, sa glumicama Nikol Kidman i Kejti Holms, a ima kćer Suri koju je dobio sa Kejti.

Razvod Kejti i Toma punio je naslovnice svjetskih tabloida, a iako su u javnosti djelovali kao savršen par, dugo su bili u problemima, a udjela u tome imala je i Kruzova posvećenost sajentologiji.

Kruz i Holmsova razveli su ove godine poslije šest godina braka. Kćerka Suri rođena je 18. aprila 2006, a par se 18. novembra iste godine vjenčao na sajentološkoj ceremoniji u dvorcu Odeskalki u Italiji. 

Kameron Dijaz je nedavno izjavila da se osjeća bilje nego ikada, a možda je tome doprinijela baš veza sa Tomom. Lijepa glumica je pozirajući u provokativnoj odjeći za novo izdanje magazina "Esquire" pokazala da ne samo da su četrdesete nove tridesete već, sudeći po onome kako se osjeća i izgleda, i nove dvadesete.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana