Tom i ja smo bili kao Bred i Anđelina

Agencije
Tom i ja smo bili kao Bred i Anđelina

Slavna glumica Nikol Kidman krasi naslovnu stranicu časopisa Veneti fer, a tim povodom pričala je pored ostalog o svom odnosu sa bivšim suprugom Tomom Kruzom.

Glumica je za časopis pričala o svojim prošlim vezama, ali i o ljubavi s sadašnjim suprugom Kitom Urbanom. Kidmanova je doživjela neviđenu popularnost tokom braka sa Tomom Kruzom koji je trajao od 1990. do 2001. godine. Povodom svog odnosa sa slavnim glumcem i kako su zajedno koračali stepenicama slave, Nikol je rekla:

"Postoji nešto zaista posebno u takvom odnosu i ako se zaista usresredite jedno na drugo možete stvoriti vaš svijet gdje ste samo vas dvoje i tada to može da bude prelijepo. Iz takvog odnosa mogu da nastanu divne stvari. To vas zbližava i čini romantiku još jačom. Sigurna sam da Bred i Anđelina imaju takav odnos. Niko drugi to ne može da ruzumije sem osobe koja leži pored vas", objasnila je Nikol.

Glumica sada živi u Nešvilu, daleko od Holivuda i slave pa joj to jako prija. Međutim, djeca je uvijek pitaju zašto neko želi da se slika sa njom ili zašto joj se nepoznati ljudi javljaju.

Kada su je upitali o njenom odnosu sa sadašnjim suprugom, kantri pjevačem, Kitom Urbanom rekla je:

"Uz svo poštovanje prema Tomu, ja sam tek sada upoznala svoju pravu ljubav. Nisam znala kada će se to dogoditi i nisam željela da to bude tako brzo jer nisam htelja da ulazim iz veze u vezu. Željela sam da prođe neko vrijeme budući da sam zaista bila dijete kada sam ušla u brak sa Tomom. Htjela sam da odrastem."

Inače, razlog razvoda Nikol Kidman i Toma Kruza nikada nije bio dostupan javnosti. Par je za vrijeme braka usvojio dvoje djece.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana