Tom Felton konačno priznao osećanja prema Emi Votson: "Čak je i moja djevojka osjetila"

GS
Foto: Instagram

Tom Felton u svojim novim memoarima iskreno govori o ljubavi prema Emi Votson sa kojom je glumio u seriji "Hari Poter".

"Volio sam je i divio joj se kao osobi na način koji nikada nikome ne bih mogao da objasnim", rekao je Tom, koji je godinama poricao da je između njih bilo varnica.

Nakon prvog susreta na audiciji kada je Tom imao jedanaest, a Ema devet godina, sjeća se kako je Ema pokazala na mikrofon i pitala ga "šta je to?" na šta je on odgovorio: "To znači da nas snimaju, očigledno.

"Moja veza sa Emom nije dobro počela. Bilo bi joj oprošteno što nije željela mnogo da ima sa mnom. Postalo je još gore kako je vrijeme prolazilo", dodao je govoreći o prvoj interakciji.

Nakon što je dobio ulogu u filmu, Tom je rekao da bi se često pridružio svojim kolegama iz Sliterina na pauzi za cigarete slušajući rep muziku. U jednoj od tih prilika rekao je da se pročulo da je Ema napravila "malu plesnu predstavu u svojoj svlačionici koju je željela da im predstavi za vrijeme ručka".

"Bili smo predvidljivo odbojni. Smješili smo se na putu do Emine predstave i kikoćenje je postajalo sve glasnije dok je plesala. Bili smo samo glupi momci, uglavnom iz nespretnosti. Osjećao sam se kao mali kreten, s pravom", priznao je Tom Felton.

Kasnije u memoarima Tom je govorio o vremenu kada mu je prvi put rečeno da se Ema zaljubila u njega - kada je on imao 15, a ona 12 godina.

"Uvijek sam gajio tajnu ljubav prema Emi, mada ne na način na koji bi ljudi možda željeli da čuju. To ne znači da nikada nije bilo iskre između nas. Definitivno jeste, samo u različito vrijeme", rekao je.

Felton je priznao i da su tokom snimanja "Harija Potera" počele da kruže glasine da su on i Ema Votson u vezi, prenosi B92.

"Negirao sam da mi se na taj način dopada, ali istina je bila drugačija. Moja tadašnja djevojka je odmah znala da postoji nešto neizgovoreno između nas. Sjećam se da sam koristio staru poznatu rečenicu: 'Volim je kao sestru.' Ali bilo je više od toga", rekao je i dodao:

"Mislim da nikada nisam bio zaljubljen u Emu, ali sam je volio i divio joj se kao osobi na način koji nikada nikome ne bih mogao da objasnim... Bili smo srodne duše. Znam sigurno da ću uvijek imati Emu i ona će uvijek imati i mene", zaključio je Felton.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana