Tjentište i mediji spremni za OK fest

Radmila Đević foto V. Stojaković
Tjentište i mediji spremni za OK fest

Kada dođete na Tjentište i iskusite sve čari Nacionalnog parka "Sutjeska", shvatite da ovdje nema ničeg nedopadljivog, da je ovo mjesto jedan od najboljih ambasadora jedinstvene prirodne ljepote Republike Srpske i BiH.

Tako su proteklog vikenda "Sutjesku" ocijenili predstavnici petnaest medijskih kuća iz RS i BiH, na trodnevnom druženju, koje četvrtu godinu uspješno realizuju organizatori "OK festa", u susret ovoj muzičkoj priči.

Uz podršku m:tela i "nektar" piva muzika će začarati Tjentište od 30. juna do 2. jula. Među novinarima koji su ove godine bili u prilici da proputuju kroz nestvarno lijepu prirodu bila je i ekipa "Glasa Srpske". U samo tri dana isprepletala se smjena četiri godišnja doba između mnoštva staza za pješačenje, predivnih mjesta za pauzu i odmor, vidikovaca sa kojih se pruža bajkovita pejzažna slika, ogledanja u Trnovačkom jezeru, divljenja najvećem vrhu BiH, Magliću. U rafting avanturu Tarom i Drinom prepustili su se oni najsnažniji. Predstavnici sedme sile saglasni su da su pali pred silom i moćima prirode, koja je, kao nigdje u svijetu, na najljepši način spojila divljinu i ljepotu, ali i dalje ostala dostupna, a neukrotiva i grandiozna. U prekrasnom prirodnom ambijentu prvi put se oglednula novinarka i voditeljka Radija Republike Srpske Nada Kolak.

- Nešto nesvakidašnje, nešto što ljudi u svijetu skupo plaćaju samo da bi vidjeli, a ovdje je dovoljno da dođu. Mislim da svi treba da poradimo na tome da se ovakav spoj prirode, tradicije, istorije, avanturizma, rekreacije poveže u jednu cjelinu - rekla je Kolakova.

"OK fest" najbolja reklama

"OK fest" najbolja je reklama NP "Sutjeska", ističu u upravi nacionalnog parka, kao i bendovi koji su nastupali i koji će nastupiti ove godine. Među njima su "Dubioza kolektiv", "Van Gog", "Let 3", "Disciplina kičme", "Del arno bend", "Psihomodo pop" . Na spisku izvođača nalaze se i "Deca loših muzičara", "Zoster", "Kanda Kodža i Nebojša", Josipa Lisac, Damir Urban, "Strejt džekin"...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana