Tjelohranitelji udaljili Nereidu od Ronalda

Glas Srpske
Tjelohranitelji udaljili Nereidu od Ronalda

Najskuplji fudbaler svijeta ne prestaje da obilazi zabave na kojima je obično prva zvijezda večeri. Tako je nedavno sreo i svoju bivšu djevojku Nereidu Galjardo sa kojom je bio u vezi prije godinu dana.

Njih dvoje su se sreli u jednom klubu na ostrvu Majorka. Međutim, nakon što mu je Nereida prišla Ronaldovi tjelohranitelji su je udaljili iz njegove blizine, a najbogatiji fudbaler svijeta sceni je svjedočio je sceni i pri tom nije ni trepnuo.

- Ali on je moj bivši dečko - zavapila je Nereida, ali tjelohranitelji su, kao i Ronaldo, bili nepopustljivi.

Prošle godine u ovo vrijeme Nereida i Ronaldo krstarili su italijanskom obalom svakog dana dajući do znanja agilnim italijanskim paparacima kolika je čvrsta njihova romansa da bi ista, pukla samo nekoliko sedmica nakon romantičnog ljetovanja. Otada rijetko prođe mjesec, a da Nereida novinarima ne zakuka za bivšim momkom kojem je u međuvremenu cijena vrtoglavo narasla.

U međuvremenu Portugalac se smjestio u Madridu, te je kupio kuću u naselju La Finća koja je procijenjena na osam miliona funti. Kuća se prostire na četiri i po hiljade kvadratnih metara, a portugalski reprezentativac na raspolaganju će imati 36 soba, garažu za desetak automobila i bazen na kome bi mu pozavidjeli Milorad Čavić i Majkl Felps, a koji ima dimenzije 15 puta sedam metara.

Ronaldo će u Realu zarađivati 220 hiljada evra sedmično, iako cijena od osam miliona funti zvuči dovoljno mondenski, u agenciji za nekretnine koja prodaje stanove u ekskluzivnom naselju La Finća izjavili su da takva cijena odgovora "srednjem staležu". Inače, prvi komšija će mu biti još jedan član "kraljevskog kluba" Raul Gonzales Blanko.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana