Tjelohranitelji na ulazu i samo 30 zvanica! Svi detalji večnanja Petra Graše i njegove vjerenice Hane!

GS
Foto: Agencije

Hana Huljić (31) i Petar Grašo (45) vjenčaće se u subotu 19. februara, a po svemu sudeći planiraju da svadba bude održana u strogoj privatnosti. Ono što je poznato je da će se crkveno vjenčanje održati u Splitu, ali ne i u kojoj crkvi. Spekuliše se da su mladenci odabrali nepristupačnu crkvu obožavtateljima i navodno će se crkveno vjenčanje održati poslije podne.

- Hani smeta što je tolika zainteresiranost za njeno vjenčanje s Petrom, iako je navikla da bude u fokusu interesa jer je ćerka Tončija Huljića. Toliko kriju detalje crkvenog vjenčanja da navodno ni svi gosti, kojih će biti oko 30, ne znaju u kojoj će se crkvi vjenčati. Navodno će u crkvi biti samo mladenci i kumovi, Domenica Žuvela i Dino Rađa - kaže izvor blizak paru.

Slavlje nakon crkvenog vjenčanja svakako će biti u Grašinom bivšem restoranu na Sustipanu. Izvor kaže da mladenci planiraju da angažuju tjelohranitelje kako niko nepozvan ne bi mogao ući na njihovu proslavu crkvenog vjenčanja. Restoran ima dva ulaza i navodno će na oba ulaza biti postavljen po jedan čuvar.

- Hana i Petar ne daju nikome svoju privatnost. Svjesni su velikog interesa koji se stvorio oko njihove veze, ali žele što veću privatnost .

Ono što se definitivno zna jeste da će Hana, njena majka Vjekoslava i kuma Domenica nositi haljine splitskog modnog brenda. Grašo je navodno kupio odjelo u inostranstva, a Tonči Huljić, koji je poznat po ekstravagantnim sakoima, isto ima spremno specijalno odjelo za svadbu ćerke jedinice.

- Hanina vjenčanica jako je jednostavna, kakav je i njen duh. Nije imala nikakve posebne želje ni prohtjeve oko haljine za svadbu - kaže izvor.

Hana i Petar nedugo pošto su započeli vezu, odlučili su se i da žive zajedno u Grašinu stanu u centru Splita, prenosi Informer.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana