Tipsarević plakao kad je vidio ćerku

Blic
Tipsarević plakao kad je vidio ćerku

Teniser nije mogao da sakrije emocije kada je u novosadskoj bolnici prvi put vidio svoju ćerku sat vremena po rođenju, saznaje “Blic“.

Teniser Janko Tipsarević i njegova supruga Biljana u noći između petka i subote postali su roditelji ćerke teške 3.900 grama i dugačke 52 centimetra. Ime za nasljednicu još nisu odabrali, a kako saznaje “Blic“ od prijatelja bliskog Tipsarevićima, novopečeni otac je vidio bebu sat vremena poslije rođenja.

- Od uzbuđena i sreće su mu krenule suze. Ipak, nije mogao da kaže na koga liči - kaže sagovornik Blica.  

Biljana i beba bi trebalo da izađu iz porodilišta u toku slijedeće nedjelje, a Janko će ih svakodnevno posjećivati u porodilištu.

Načelnik bolnice, doktor Dragan Stajić za Blic je rekao da je sve proteklo u najboljem redu.

- Biljana se porodila normalno, prirodnim putem, bez ikakvih problema. Beba je krupna, zdrava, lepa. Janko nije prisustvovao porođaju, niti je tako nešto tražio. Otac je video bebu sat vremena nakon porođaja, kao što je praksa i u drugim slučajevima, kada otac može da vidi dete na monitoru - izjavio je načelnik Betanije dr Dragan Stajić, koji je od početka vodio trudnoću Biljane Tipsarević i obavio porođaj. On kaže da su se Tipsarevići ponašali kao i svi drugi roditelji, da nisu imali nikakvih specijalnih zahtjeva, niti su tražili poseban tretman.

- To su divni, mladi, skromni ljudi. Imali su potpuno identičan tretman kao i svaka druga naša porodilja. Nama je čast što su odlučili da porođaj bude obavljen baš u našem porodilištu - rekao je dr Stajić, dodajući da je Biljana Tipsarević u jednoj od standardnih soba.

- Imamo dvokrevetne i četvorokrevetne sobe i Biljana Tipsarević je u jednoj od njih, zajedno sa drugim porodiljama - rekao je dr Stajić.

Podsjećamo, Tipsarevići su se preselili u Novi Sad kako bi se ona porodila u bolnici u kojoj je i sama rođene.

Prve čestitke uputila im je Jelena Ristić, verenica Novaka Đokovića, našeg najboljeg tenisera i velikog Jankovog prijatelja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana