“The Djoker” opet u glavnoj ulozi

Agencije
“The Djoker” opet u glavnoj ulozi

Monte Karlo - Iščekujući nove izazove na najjačim svjetskim turnirima prvi teniser svijeta Novak Đoković dobro se zabavlja i skuplja pozitivnu energiju pred vjerovatno ključni dio sezone.

Đoković je i više nego uspješno završio prvi dio sezone na betonu gdje je osvojio sva tri velika turnira (Australijen open, Indijan Vels i Majami). U istom ritmu je nastavio na prvom velikom turniru na šljaci u Monte Karlu. Tokom nešto duže pauze do mastersa u Madridu i Rimu i krune sezone na šljaci u Rolan Garosu Đoković želi da se odmori i fizički i psihički. Dugo vremena je sa porodicom boravio u prirodi daleko od javnosti, a onda se vratio obavezama prema sponzorima. On je na svoj “Fejsbuk” profil postavio fotografiju sa snimanja reklame za “Pežo” gdje se očigledno odlično zabavljao. Kao što je najbolji na teniskim mečevima, Novak je bio u glavnoj ulozi i na drugim terenima.

- I ovo je valjda jedan od razloga što me zovu “The Djoker” što bi značilo šaljivdžija u slobodnom prevodu. Iskreno, volim taj nadimak. Nema ništa lepše nego nasmejati nekog, zar ne? Ovo je fotografija sa snimanja reklame za mog sponzora “Pežo” - napisao je Đoković uz postavljenu fotografiju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana