Tetovažom simbolizovala vjenčanje sa Bredom

Glas Srpske
Tetovažom simbolizovala vjenčanje sa Bredom

Posljednja, sedma tetovaža koju je Anđelina Džoli nedavno pokazala javnosti ne simbolizuje usvajanje novog djeteta, kako se spekulisalo, nego su u pitanju detalji vjenčanja koje poznati par Bred - Anđelina planira da priredi krajem ovog ljeta.

Poslije šest godina zajedničkog života i šestoro djece koje su za taj period stekli Anđelina i Bred, tvrde američki mediji, konačno će se prošetati do oltara.

Nova tetovaža ukazivala je mjesto gdje će poznata zvijezda i Bred imati svoje malo intimno vjenčanje. Anđelina i Bred i dalje kriju ostale detalje, ali je procurilo da će se vjenčati krajem ljeta i to u rodnom gradu poznatog glumca u prisustvu djece i najbliže rodbine.

- Anđelinina nova tetovaža službena je, ali i privatna objava njenog skorog vjenčanja - izjavio je izvor blizak paru.

Poznata kao veliki ljubitelj tetovaža, glumica se nedavno počastila novim ukrasom na ruci, koji je sedmi po redu i njime odmah podstakla javnost na nagađanja šta on znači.

Svoju novu tetovažu, Džoli je pokazala svijetu prilikom posjete izbjeglicama na granici Tunisa i Libije, što nikako nije moglo proći nezapaženo.

S obzirom na to da svaki njen ukras na tijelu nešto znači, odmah su počela nagađanja da je najnovija tetovaža posvećena Bredu Pitu, dok su drugi tvrdili da podsjeća na simbol njegovog mjesta rođenja u Oklahomi ili da je riječ o usvajanju novog djeteta.

Pit je prije Anđeline bio u braku sa Dženifer Aniston, koju je upoznao 1998. godine, a oženio je dvije godine kasnije.

Na ceremoniji vjenčanja, Pit i Aniston su angažovali stotine čuvara da spriječe upad paparaca. U medijima je bila objavljena samo jedna fotografija sa vjenčanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana