Tetovaže na djevojkama vam nisu seksi? FOTO

Agencije
Tetovaže na djevojkama vam nisu seksi? FOTO

Iako je najnovije istraživanje pokazalo da se žene koje imaju tetovaže smatraju lakim, izgleda da su crteži na manekenkama budućnost.

Mnogi tetovaže smatraju neprivlačnim kada ih žene nose, a nedavno istraživanje došlo je do rezultata da se žene s tetovažama smatraju slobodnijim i lakšim. Ipak, izgleda da je ovaj vid umjetnosti našao svoja vrata u svijetu mode.

Fotograf Kristijan Sejnt već dvadeset godina fotografiše manekenke, a skoro je napravio seriju fotki pod nazivom “Tatoo Super Models” koja slavi istetovirane manekenke.

On smatra da su manekenke s tetovažama budućnost. Iako je veći dio karijere radio u komercijalnoj industriji mode, posljednjih godina odlučio se da svijetu pokaže nešto drugačije.

On je ovako želio da pokaže alternativnu verziju ljepote, a budući da tetovaže imaju i slavne manekenke kao što su Kejt Mos, Kara Delevinj i Rosi Hantington Vajtli, izgleda da crteži na telu više nisu tabu u manekenstvu.

“Mislim da ljudi koji imaju tetovaže nisu drugačiji od same mode. Njihovi ukrasi na tijelu poistovećuju se s modelima koje nose”, rekao je fotograf.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana