Teško bi ga prepoznali: Boba iz Žikine dinastije danas je deda troje unučića

Srna
Foto: Skrinšot

Iako mu je pravo ime Vladimir Petrović, za mnoge je bio i ostao Boba iz „Žikine dinastije”.

Na filmu je volio lepu Mariju, a u privatnom životu duže od tri decenije uživa u skladnom braku sa Jasminkom Petrović.

Uvažena spisateljica, autorka je više od trideset knjiga za djecu. Među najpoznatijima je, svakako, roman „Leto kada sam naučila da letim”, koji je nedavno ekranizovan.

- Valjda nam je bilo suđeno da se sretnemo. Upoznali smo se u dramskoj grupi Bate Miladinovića, gde je on uveliko bio zvezda. Posle se ispostavilo da su naše majke radile zajedno, a imali smo i zajedničkog druga – ispričala je Jasminka u emisiji TV lica kao sav normalan svijet.

Uprkos ogromnoj popularnosti koju je uživao, Vlada nikad nije bio uobražen. Kako je istakla njegova supruga, privukao ju je svojom skromnošću.

- Trebalo mi je nekoliko godina da postanem poznat, a decenije da se vratim u anonimnost i vodim relativno normalan život – kaže Vlada, koga i dalje u stopu prati Boba iz Žikine dinastije.

- Naša deca, sin Igor i ćerka Ana, odrasli su sa tim. Danas me zovu Bobiša, a ne tata ili ćale – našalio se.

Uprkos tome što su oboje ušli u šezdesete, a imaju i troje unuka, Vladu i Jasminku i dalje krasi mladalački duh. To se najbolje vidi u činjenici da im je omiljeno prevozno sredstvo motor.

- Ja stalno negde kasnim, a Vlada je tu da me odveze. U početku sam se plašila, a sada sam se već navikla – priznaje Jasminka, koja je svoju najpoznatiju knjigu „Leto kada sam naučila da letim” posvetila suprugu, prenosi Helo magazin.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Galerija
Porodila se Sanja Kužet
Porodila se Sanja Kužet
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana