Teniska zvijezda Simona Halep se razvodi: Milijardera ostavila prije prve godišnjice braka

B92
Foto: tenisworld

Brak zgodne rumunske teniske zvijezde Simone Halep i milijardera Tonija Juruka rođenog u Makedoniji okončan je uprkos naporima prijatelja da ih pomire.

Rumunska teniska zvijezda i sedma igračica svijeta Simona Halep obavestila je javnost da je njen brak sa milijarderom Tonijem Jurukom, okončan. Kao razlog za razvod, teniserka je rumunskim medijima navela da je riječ o čestoj razdvojenosti, jer su oboje izuzetno poslovno angažovani.

Razvod će biti brz i kratak, saznaju mediji u Rumuniji. Bračni par je neposredno prije venčanja 15. septembra 2021.godine potpisao predbračni ugovor, koji je umnogome olakšao peripetije koje prekid bračne zajednice donosi.

Jasno je određeno i taksativno navedeno šta je čije, tako da zajedničke imovine nema. Oboje su situirani i nikom nije stalo do tuđeg novca.

Prijatelji ovog para tvrde da su sve učinili da do razvoda ne dođe. Čak su ih nagovorili da u avgustu zajedno otputuju u Grčku na letovanje kako bi ponovo uspostavili ravnotežu i probudilii emocije. Međutim, po povratku sa krstarenja oboje su bili izričiti da žele što prije da potpišu papire za rastavu.

Simoni Halep je ovo bio prvi brak, dok je rumunskom biznismenu makedonskog porekla ovo bio čak treći promašaj. Četrdesettrogodišnji milijarder do sada je bio oženjen anonimnim ženama koje tamošnji mediji oslovljavaju samo imenima, brak sa prvom suprugom Arijanom okončan je ekspresno iz nepoznatih razloga, dok za drugu suprugu Lijanu tvrde da je bila nestašna, te da ju je suprug uhvatio u prevari.

Poslije razvoda, Lijana je objavila da je u drugom stanju, pa je tek DNK analizom utvrđeno da je otac djeteta dečko sa kojim je varala Tonija, a za koga se ona kasnije i udala.

Prijatelji kažu da Toni Juruk teško podnosi novi emotivni debakl i da je baš za Simonu smatrao da je ono pravo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana