Teniserke zasijale na Vimbldon partiju

Glas Srpske
Teniserke zasijale na Vimbldon partiju

Kao uvertira za treći teniski grend slem turnir ove sezone Vimbldon u Londonu je u četvrtak naveče održan tradicionalni Vimbldon parti.

Glavne zvijezde bile su teniserke, kojima su se pridružile poznate žene iz drugih branši koje su ponosno pokazivale svoja tijela i svečane haljine.

Meću odabranim društvom našle su se i najbolje srpske teniserke Jelena Janković i Ana Ivanović. Moda je sastavni dio tenisa, pa se modne kuće i dizajneri već decenijama nadmeću ko će oblačiti svjetske asove. Za Jelenin nastup na predstojećem Vimbldonu, osim njenog trenera, pobrinula se i Vivijen Vestvud, koja je kreirala specijalnu opremu za Srpkinju.

Ana je, pak, zablistala u haljini kreatora Metjua Vilijamsona, ne skrivajući zadovoljstvo što joj je povjerena kreacija poznatog dizajnera.

Neke teniserke, poput Amerikanke Betani Matek-Sends, vimbldonski parti shvatile su kao tematski, pa su se i obukle u skladu s tim.

One su ipak ostale u drugom planu jer su na partiju sve oči bile uprte u ljepotice kojima su svoju odjeću povjerili čuveni kreatori poput Stele Mekartni, koja kreira haljine za Serenu Vilijams i prvi reket svijeta Karolinu Voznijacki, zatim Husein Šalejn, koji "šije" za Veru Zvonarjevu, Dejvid Koma za Anastasiju Pavličenkovu ili Ričard Nikol za Andreju Petković.

Haljine čuvenih dizajnera biće ponuđene na aukciji, a sav prihod otići će u humanitarne svrhe.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana